Опівночі ворог вдарив ракетами по Чугуєву, загинула жінка.

Збройні сили рф 15 лютого близько 00:05 завдали ракетні удари по місту Чугуїв. Дві ракети влучили у житловий масив. Загинула 66-річна жінка.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі прокуратури області.

Попередньо, окупанти вдарили ракетами С-300 з території бєлгородської області рф.

Розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу).

За повідомленням ДСНС, приватний будинок, в якому загинула жінка, повністю зруйнований. Крім того, пошкоджень зазнали ще 10 приватних осель.

За даними Нацполіції, загиблій було 68 років. Окрім житлових будинків, пошкоджені та вщент зруйновані газогін, вуличні електромережі, господарчі споруди.

Як повідомляв Харків Times, 14 лютого росіяни обстріляли селище Великий Бурлук Харківської області, попередньо ракетами С-300.

Пошкоджений двоповерховий будинок, в якому з 16 квартир зруйновані вісім. Також пошкоджений приватний будинок та два поліцейських автомобілі.

Станом на ранок 15 лютого рятувальники знайшли у рештках двоповерхового будинку тіла чотирьох людей. Також внаслідок удару п’ятеро людей отримали поранення.